Wie is ellis.security ?

ellis.security is een onafhankelijk, digitaal, vernieuwend en performant vacatureplatform speciaal ontwikkeld voor werkzoekendenwerkgevers, organisaties, opleidingsplaatsen, ... die een band hebben met de veiligheidssector.

Wij helpen u met

Eigenlijk hebben wij maar één doelstelling voor ogen, namelijk het ontzorgen van de veiligheidssector. We trachten dit op verschillende manieren te doen. Zo helpen we u bij zoeken naar gekwalificeerd personeel zodat uw organisatie de groei kan maken die u voor ogen heeft.

De jobmatching op het platform ellis.security gebeurt automatisch. Via tal van zoekcriteria bekijken we welke vacatures passen bij de wensen van een sollicitant.  Aan de hand daarvan geven we de sollicitant een perfect overzicht over welke vacatures het best op zijn of haar wens matchen.

We passen ook ‘reversed matching’ toe en proberen een sollicitant te inspireren en keuzes aan te reiken waar hij of zij misschien nog niet echt bij heeft stilgestaan. Daarvoor meten we de soft skills via onze partner kazi en technische competenties van een kandidaat. Die koppelen we aan de gezochte profielen die door werkgevers worden ingezonden. De kandidaat krijgt zo niet enkel een overzicht van de vacatures die hem interesseren, maar ook van de vacatures die geïnteresseerd zin in hem. Zo trachten we de drempel voor een job in de veiligheidssector te verlagen, het aantal drop-outs in de veiligheidssector te verminderen en talenten te laten bloeien op hun ideale werkplek !

Op het matchmakingsplatform zal de kandidaat via  rechtstreeks contact kunnen treden met jobcoaches en HR-diensten van bedrijven.

Studenten kunnen via ellis.security een account aanmaken en meteen starten met het opbouwen van hun online cv, het centraliseren van attesten en getuigschriften en hun zoektocht naar de gewenste droomjob.

Daarnaast krijgt u als werkgever of organisatie de kans om zelf een bijdrage te leveren aan ons platform. Deel waardevolle informatie met andere zorgverstrekkers en bouw op deze manier verder aan uw netwerk en optimaliseer je je employer branding !

Onze doelstelling: de veiligheidssector ontzorgen

 

Waarom zijn wij uniek?

ellis.security focust zich enkel en alleen op de veiligheidssector.

Omdat wij deze sector door en door kennen, weten wij ook met welke problemen deze sector te kampen heeft. ellis.security zal dus niet enkel de partners en de werkzoekenden ontzorgen, wij zorgen er ook voor dat openstaande vacatures op een snelle en gemakkelijke manier worden ingevuld.

ellis.security is vernieuwende jobmatching tool, met job-en sectorgebonden zoekcriteria.

ellis.security  ontzorgt, verbetert en versnelt uw zoektocht naar talent.

ellis.security is kosten-efficiënt.

ellis.security is uw partner in future-proof HR-beleid !

 

Kostprijs van dit verhaal

Via ellis.security krijgt u de kans om hun vacature in de kijker te zetten. Dankzij de uitgebreide reporting krijgt u als werkgever meteen inzicht in het aantal geïnteresseerden, aantal sollicitaties, ...

Meer weten over de verschillende formules? Contacteer ons

Plaats nu snel en makkelijk uw vacature voor de veiligheidsector.

ellis.security heeft waardevolle partners

ellis.security ondersteunt