Ik ben Esra PALIT, 23 jaar en afgestudeerd als Bachelor in de Maatschappelijke Veiligheid. Tijdens deze driejarige opleiding en mijn Erasmuservaring naar Engeland (waar ik politieke wetenschappen, internationale betrekkingen en forensische psychologie heb gestudeerd) heb ik het concept veiligheid vanuit verschillende invalshoeken leren bekijken. Mijn multidisciplinaire kennis van zaken hebben mijn perspectieven verruimd over de positie van het individu in de maatschappij. Mijn werkervaring bij de FOD Binnenlandse Zaken, Directie Private Veiligheid en de daaraansluitende bachelorproef gaven mij een boost in mijn zelfvertrouwen. Ik kreeg boeiende opdrachten en het gevoel dat ik een meerwaarde kon betekenen voor de veiligheidssector. Zo mocht ik onderscheidene sectoren binnen de dienst verkennen en moraliteitsonderzoeken verrichten, analyses uitvoeren, veiligheidsverslagen opstellen etc.

Momenteel studeer ik nog, want ik wil graag een Master in het Internationaal en Europees recht verwerven. Maar zoals af te leiden kan ik mezelf omschrijven als een leergierige, enthousiaste en creatieve persoon met een ruimdenkend gedachtegoed. Ik heb een zekere visie, een missie en heb de nodige discipline en structuur om mezelf te ontwikkelen tot de beste versie van wie ik wil zijn. Mijn ambitie en gedrevenheid helpen mij uit mijn comfortzone en mijn doelen realiseren. Ook in deze moeilijke tijden wil ik niet thuis “zitten” maar me engageren in mijn toekomst… Want wij zijn de toekomst.

Ellis.security is daarmee hét platform voor wie werk zoekt in de veiligheidssector. De website is efficiënt in gebruik en biedt tal van voordelen. Als jongere zijn we vaak op zoek naar wie we zijn en welk werk we willen doen voor een groot deel van ons leven, ellis zet mij dan ook aan om mezelf beter te leren kennen want afhankelijk van mijn kwaliteiten word ik als toekomende werknemer optimaal ingezet in de sector. Ellis straalt professionaliteit uit en het focust zich enkel op de sector veiligheid waardoor de kans groter wordt om sneller een baan te vinden. Door het gebruik van ellis.security kan ik een sterk CV opbouwen en ben ik op de hoogte van nieuwe vacatures en opportuniteiten. Bovendien is het helemaal gratis dus heb ik me meteen geregistreerd.

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.

ellis.security heeft waardevolle partners

ellis.security ondersteunt